Μερέντα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!

Την Πέμπτη 27 Απριλίου μετά το τέλος των Πασχαλινών διακοπών, το Παραδοσιακό Εργαστήρι επέστρεψε με το αγαπημένο γλύκισμα των περισσοτέρων παιδιών, τη Μερέντα! Λίγα υλικά και εύκολη στη παρασκευή της.


  • Υλικά
1 βιτάμ
250 γρ. φουντούκι αλεσμένο
250γρ. κακάο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
 
  • Εκτέλεση
Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μίγμα.